Registerar...

Din webbläsare bör uppdateras

Din webbläsare är en äldre version av Internet Explorer som saknar funktionalitet för att fungera bra med moderna webbsiter. Vissa funktioner på Sportswik kommer därför inte att fungera som dom ska och vi rekommenderar att du uppdaterar Internet Explorer eller installerar en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Registerar...

Är du redan medlem? Logga in

Lägg till lag att följa

På Sportswik följer du lag du bryr dig om och får en personlig feed med rapportering från lag du följer.


I appens huvudmeny finns Mina lag där du söker efter klubbar och lägger till lag att följa. Du kan också visa och lägga till lag genom att trycka på lagemblemet på en match.


Om ert lag inte är registrerat på Sportswik ännu, skapar du ert lag med några enkla knapptryck.


Posta i er lagfeed

Alla lag har sin egen feed där ni kan posta bilder, video och skriva inlägg.


Fota, filma och skriv genom att trycka på knapparna i rapporteringsraden längst ner.


Välj vilket av dina lags feed du vill posta till. Spelare och ledare kan välja om man vill visa det man postar för alla eller bara för spelare och ledare.


Gilla och kommentera bilder, filmer och inlägg.

Liverapportera från matcher

Varje match på Sportswik får sin egen tidslinje där bilder, videoklipp, kommentarer och hejarop blandas med mål och matchhändelser.


Alla på matchen kan ta bilder, filma matchsekvenser, intervjuer och segerjubel. Någon sköter mål och händelse- rapportering med specialdesignade funktioner för respektive idrott.


Lägg in era matcher med några enkla knapptryck, om de inte kommer in automatiskt från våra kopplingar mot cuper och förbund.