Värva digitala lagsponsorer, tjäna 5 000:- per sponsor

Svensk Innebandy appen skapar ett fantastiskt engagemang runt matcherna och samtidigt nya möjligheter för er att tjäna pengar till laget. Genom att värva en eller flera lagsponsorer får ni 5 000 kr per sponsor till ert lag, och sponsorns varumärke exponeras för er engagerade publik i appen.

🏆💰😀

Så går det till

Lagsponsorpaketet ger företag som vill stötta er synlighet på ett antal av appens digitala marknadsföringsytor kopplade till ert lag och era matcher under hela den aktuella säsongen.

Ladda ner säljmaterial

Ni hittar säljmaterialet på denna sida. Har ni redan färdiga sponsorer finns länk nedan för att registrera dessa

📄

Rekrytera sponsorer

För 5 750:- exkl. moms får företaget digital exponering för era engagerade följare i appen samtidigt som de stöttar er med 5 000:-

💼

Fyll i uppgifter

Ladda upp företagets logotyp och fyll i grundläggande information. Betalningsunderlag genereras automatiskt

💻

Pengarna är registrerade

När sponsorns betalning är genomförd aktiveras sponsorskapet i appen och 5 000:- betalas ut till er förening

💰

Har ni redan gjort klart med en sponsor och vill registrera uppgifterna i administrationsverktyget?

Registrera en lagsponsor

🏆

Mätbar digital exponering

👍 Exponering på lagsida och lagkort

Lagsponsorerna tackas på er lagsida, och syns på era lagkort som visas på föreningssidor och seriesidor i appen.

101 279

Registrerade användare

112 Milj.

Sidvisningar

Synlighet på alla matcher ✌️

Lagsponsorerna visas på matchtruppen för alla användare som besöker matchfeeden.

Matchtruppen kommer automatiskt in från iBIS och alla följare får push-notiser när den publiceras.

11 755

Matcher med användargenererat innehåll

161

Besökare per match

Ladda ner säljmaterial

Vanliga frågor och svar

Vad betalar sponsorn, och hur mycket går till laget?

Lagsponsorn köper digital marknadsföring i appen för 5 750 SEK exkl. moms. Av dessa betalas 5 000 SEK ut till er förening med information om att det är ert lag som sålt lagsponsorpaketet. Pengarna betalas ut till er förening via Svenska Innebandyförbundet vid ett antal utbetalningstillfällen under säsongen.

Hur går betalningen till?

När ni fyllt i uppgifterna för en lagsponsor på admin-sidan för Svensk Innebandy genereras automatiskt ett betalningsunderlag som mailas till lagsponsorns kontaktperson med kopior till kontaktpersonen för laget och föreningen. Betalningen från sponsorn sker till Sportswik AB som har försäljningsuppdraget för de digitala marknadsföringskoncepten i Svensk Innebandys App. När Sportswik erhållit betalningen aktiveras sponsorskapet i appen och pengarna betalas ut till er förening.

Kan man ha fler än 1 lagsponsorer?

Ja, det finns ingen begränsning i hur många lagsponsorer ni kan ha. Målsättningen med dessa sponsorpaket är att ni skall kunna erbjuda digitala exponeringsmöjligheter till företag i nätverket runt er lag för att på så sätt få ekonomiskt stöd till verksamheten.

Varför digital sponsring?

Fler och fler företag efterfrågar möjligheter till uppföljning av ekonomisk stöttning till idrott. Genom Svensk Innebandys App får alla lag oavsett ålder och nivå möjlighet att erbjuda företag exponering med mätbar uppföljning. Något som tidigare knappt varit möjligt även för den yttersta eliten. På detta sätt skapas möjlighet att utöka befintliga intäktsströmmar eller addera helt nya. På detta sätt kan Svensk Innebandys App fortsätta bidra till utvecklingen av en välmående och engagerande Svensk innebandy.

Ladda ner säljmaterial